30 Aralık 2011 Cuma

Cengiz Han 2 - Damgalama

Merhabalar;

Kaplı Beta sürecimiz muhteşem gidiyor. Uzun zamandır paylaşımlarım azalmıştı, bunun farkındayım. Malum inanılmaz yoğun tempoda geçiyor günlerimiz.

Cengiz Han 2'yi ilk duyurduğumuz günden bu güne bakıyorum da bayağı uzun bir yol aldık. Sizlere bu blog sayfaları üzerinden küçük tüyolar verirken şimdi ise, Cengiz Han 2 dünyasında amansız savaşlara giriyorsunuz.


Oyun içerisinde, zaman zaman sorulara cevap vermeye çalışıyorum, fakat iş yoğunluğundan çoğu zaman cevapsız kalabiliyor. Ama emin olun hepsini okuyorum. Bu arada Açık Beta için sizlere çok güzel hazırlıklar yapıyoruz. Mullrian önderliğinde taşıdığımız bayrak şu anda en tepede ve orada kalması için çabalıyoruz.

Gelelim yeni yazı dizisine. Yazı dizimin genel adı "Eşya özelliklerini yükseltme" Bugünkü konumuz ise Damgalama.

Damgalama nedir?

Damgalama, oyuncuların eşyalarının temel özelliklerini damga vasıtası ile yükseltme işlemidir.

1- Ruh Damgalama : Ruh Damgalama 40 seviyeden başlamak üzere eşyalarınızın zırh bonus puanlarını güçlendirmek için kullandığınız bir eşyadır. 40-59 seviye arası kullanılan Efsanevi Ruhlar Damgasını, Damgalama yöneticisinden alabilirsiniz. 60 seviye üstü eşyaları damgalamak için kullanılan Ruhlar Damgasını ise "J" Pazar'dan elde edebilirsiniz.


Ruhlar damgalaması yapılan eşyaların envanterde veya karakter penceresinde üzerine gelindiğinde Kırmızı yanan bir işaret göreceksiniz. Bu damgalamanın yapıldığı göstermektedir. Ayrıca karakter pencerenizde eşyanızın çevresinde kırmızı noktalar çıkacaktır.


2 - Çin Dominosu Damgalama: Çin dominosu damgalama işlemi için 65 seviye olmanız gerekmektedir. Çin dominosu eşyanıza rastgele Poker özelliği katacaktır. Bu özellikler yeni bir damgalama ile değiştirilebilir/yükseltilebilir. Çin dominosunu destekleyici tamamlama kartları ile daha güçlü eşyalar elde edebilirsiniz.


Sizlerle üretim ve eşya yükseltme konulu yazı dizilerimle devam edeceğim.

Sağlıcakla.

1 yorum:

Yorum için Teşekkürler.